dilluns, 30 de gener del 2012

Entre Amics i Vins

A partir d'aquest febrer, a l'Est Restaurant ens hem proposat transmetre el nostre amor per el vi, tant als clients assidus com als nous. Un esforç del nostre petit restaurant on col·laboraran professionals i amics del vi a diversos nivells: sommeliers, cellers, distribuïdors, etc, que són afins a nosaltres i a la nostra manera d'entendre el vi.
Ho farem a preus lo més ajustats posible i de manera fàcil i natural, al cap i a la fi el vi és compartir amistat, conversar i gaudir del que ens dóna la naturalesa i l'artesania dels vinaters.


Per expressar tota aquesta visió, estem preparant una sèrie d'activitats, dins d'un programa obert, (Entre Amics i Vins, pel qual esperem us sentiu atrets) i us podreu apuntar a l'activitat que vulgueu.

Aprofitant l'ampliació de la nostra carta de vins a unes 100 referències (gran nombre, per a un negoci de les nostres dimensions) introduirem vins setmanals fora de carta per a consumir per copes o ampolles,  a preus molt variats. I recordeu que a l'Est sempre us podeu endur aquell vi que no heu consumit al restaurant en una atractiva bossa.

Realitzarem menús maridats, amb senzilles explicacions d'un sommelier que ens ajudin, sobretot gaudir o a generar un criteri propi.

També farem un dinar pic-nic en un celler proper; una sessió explicativa sobre els vins de riesling; una altra sobre els anomenats vins naturals .. i esperem fer una festa final!


Esperem que al llarg de la primavera puguem compartir aquestes activitats amb vosaltres.

Començarem per oferir a l'Est Restaurant un sopar de 5 plats maridats amb diferents vins el proper dimarts 7 de febrer al preu de 35 €!

Truqueu per qualsevol informació: 972.911.688